Giriş Kayıt
Patricia Garza

Patricia Garza


Oyuncu

Patricia Garza, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.0 160
2014 Suç Oyuncu 7.8 56
2013 Dram Oyuncu 5.3 201
2012 Gerilim Oyuncu 6.1 53
2012 Dram Oyuncu 6.5 4,259
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019