Giriş Kayıt
Emily Atack

Emily Atack (33)


Oyuncu

Emily Jane Atack, 18 Aralık 1989 Luton, Bedfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Dark Cloud (2022), Get Lucky (2013), Lost in Florence (2017), Almost Married (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Emily Jane Atack
Doğum Tarihi: 18 Aralık 1989
Doğum Yeri: Luton, Bedfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Boyu: 1.7 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (19)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 33 Korku Oyuncu 4.0 4,346

Ayın Karanlık Yüzü: Hitler'in Çocukları
2019 30 Aksiyon Oyuncu 5.0 10,910
2018 29 Dram Oyuncu 4.2 611
2018 29 Aile Oyuncu 5.9 3,903
2018 Komedi Oyuncu 4.9 213
2017 28 Suç Oyuncu 4.1 587
2017 28 Macera Oyuncu 5.1 965
2016 Komedi Oyuncu 7.3 662
2016 27 Komedi Oyuncu 3.2 1,012
2016 27 Komedi Oyuncu 5.2 8,207
2015 26 Korku Oyuncu 4.5 2,660
2014 25 Komedi Oyuncu 4.5 799
2013 24 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,578
2012 23 Komedi Oyuncu 4.8 323
2012 Oyuncu 5.4 202

Tehlikeli Eğlence Anlayışları
2010 21 Belgesel Oyuncu    
2009 20 Komedi Oyuncu 6.5 103
2008 Komedi Oyuncu 8.4 89,263
2001 Talk-Show Oyuncu 3.2 219
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,301
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023