Giriş Kayıt
Dee Camp

Dee Camp


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Dolores Ann Camp, yapım yöneticisi, yapımcı.

American Crime Story (2016), Feud (2017), The Merry Gentleman (2008), Jurassic City (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Dolores Ann Camp
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Çeşitli 7.5 444,953
2017 Biyografi Çeşitli 8.5 14,502
2016 Biyografi Çeşitli 8.5 69,102
2015 Aksiyon Çeşitli 4.2 2,131
2014 Aksiyon Çeşitli 3.6 1,913
2014 Komedi Çeşitli 7.8 853
2014 Biyografi Çeşitli 6.1 1,713
2013 Aksiyon Çeşitli 2.5 1,093

Dinozor Saldırısı
2013 Korku Yapım Yöneticisi 2.3 1,104
2011 Aksiyon Yapımcı 3.4 567
2009 Korku Çeşitli 3.2 380
2008 Dram Çeşitli 6.5 2,689
2003 Game-Show Çeşitli 3.3 4,387
2002 Game-Show Çeşitli 3.1 5,623
Dizi Altyazıları
Legion (3,366) Game of Thrones (2,416) The 100 (2,272) Mindhunter (2,138) La casa de papel (1,623) Big Little Lies (1,363) Chernobyl (1,288) Fear the Walking Dead (1,211) The Big Bang Theory (1,100) Animal Kingdom (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019