Giriş Kayıt
Samara Weaving

Samara Weaving


Oyuncu

Samara Weaving, oyuncu.

Saklambaç (2019), Babil (2022), Bebek Bakıcısı (2017), Silahlar Fora (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

9.3 (44 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çığlık 6
2023 Korku Oyuncu 7.1 43,438
2022 Biyografi Oyuncu 6.8 1,750

Babil
2022 Komedi Oyuncu 7.1 140,416
2022 Komedi Oyuncu 6.7 16,275
2021 Dram Oyuncu 7.0 60,857
2021 Aksiyon Oyuncu 5.4 44,880
2020 Macera Oyuncu 5.9 53,433
2020 Gerilim Oyuncu 5.2 3,170
2020 Dram Oyuncu 7.5 41,124
2020 Animasyon Oyuncu 5.6 2,389

Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe
2020 Komedi Oyuncu 5.8 25,037

Silahlar Fora
2019 Aksiyon Oyuncu 6.3 70,795

Saklambaç
2019 Komedi Oyuncu 6.9 186,717
2018 Dram Oyuncu 6.2 4,530

Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri
2017 Suç Oyuncu 8.1 559,794
2017 Aksiyon Oyuncu 6.4 25,916
2017 Komedi Oyuncu 6.8 5,530

Bebek Bakıcısı
2017 Komedi Oyuncu 6.4 109,682
2016 Dram Oyuncu 5.4 869
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 19,095
2015 Aksiyon Oyuncu 8.4 80,496
2013 Gizem Oyuncu 6.6 8,626
2008 Dram Oyuncu 6.5 172

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.1 6,526
1981 News Oyuncu 3.6 2,811
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film