Giriş Kayıt
Carole Brana

Carole Brana


Oyuncu

Carole Brana, oyuncu.

À l'aventure (2008), Les nuits rouges du bourreau de jade (2009), Carbone (2017), Le lion (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.72 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Macera Oyuncu 4.9 31
2020 Komedi Oyuncu 5.5 1,431
2017 Gerilim Oyuncu 6.5 3,078
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 103
2009 Gerilim Oyuncu 5.4 686
2008 Dram Oyuncu 5.4 2,350
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film