Giriş Kayıt
Ma Dong-Seok

Ma Dong-Seok


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Ma Dong-Seok, oyuncu, yapımcı, senarist.

Zombi Ekspresi (2016), The Gangster, the Cop, the Devil (2019), The Outlaws (2017), Singwa hamkke: Ingwa yeon (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Don Lee
9.7 (26 Oy)
  • Currently 193.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.9 742
2024 Aksiyon Oyuncu 6.1 525
2023 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
6.6 909
2022 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.6 93
2022 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Oyuncu
7.0 6,861
2021 Aksiyon Oyuncu 6.3 390,270
2021 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
6.4 147
2019 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,080
2019 Aksiyon Oyuncu 5.7 205
2019 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,663
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,415
2018 Komedi Oyuncu 6.2 1,017
2018 Aksiyon Oyuncu 7.1 9,286
2018 Dram Oyuncu 6.4 1,450
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 19,619
2017 Aksiyon Oyuncu 7.2 13,248

Zombi Ekspresi
2016 Aksiyon Oyuncu 7.6 263,602
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 881
2016 Komedi Oyuncu 6.3 391
2016 Suç Oyuncu 7.6 577

Karşı Karşıya
2015 Aksiyon Oyuncu 7.0 7,894

Şeytanın Günlüğü
2015 Suç Oyuncu 6.8 2,339
2014 Dram Oyuncu 7.0 1,252
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,907

Bire Bir
2014 Dram Oyuncu 5.7 1,153
2014 Dram Oyuncu 5.1 298
2014 Suç Oyuncu 7.8 1,902
2013 Komedi Oyuncu 6.1 245
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 978
2013 Komedi Oyuncu 5.6 237

Sert Oyun
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 473
2013 Dram Oyuncu 5.6 192
2013 Komedi Oyuncu 6.8 277

Yeni Dünya
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 26,613
2012 Komedi Oyuncu 6.9 3,080

Azooma
2012 Suç Oyuncu 5.8 361

Komşular
2012 Gerilim Oyuncu 6.5 1,759

Kıyamet Kitabı
2012 Komedi Oyuncu 5.8 3,580

İsimsiz Gangster
2012 Suç Oyuncu 7.0 7,365

Kusursuz Oyun
2011 Dram Oyuncu 6.9 233
2011 Dram Oyuncu 6.7 692
2011 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,337
2010 Suç Oyuncu 6.6 2,592
2010 Suç Oyuncu 6.5 2,927

Uç Uçabildiğince
2009 Dram Oyuncu 6.8 1,014

Güneş Tutulması
2009 Dram Oyuncu 7.6 91
2009 Suç Oyuncu 6.0 215

İyi, Kötü Ve Tuhaf
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 38,115
2008 Dram Oyuncu 5.6 260
2008 Oyuncu    
2008 Oyuncu    

Zoraki Koca
2007 Komedi Oyuncu 5.3 131
2007 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film