Giriş Kayıt
Roberto Martinez Martinez

Roberto Martinez Martinez (47)


Oyuncu

Roberto Martinez Martinez, 04 Temmuz 1972 Stuttgart, Almanya doğumlu oyuncu.

Wickie und die starken Männer (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1972
Doğum Yeri: Stuttgart, Almanya
Diğer Bir İsmi: Roberto Martinez | Robert Martinez
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Komedi Oyuncu 6.6 344
2009 37 Macera Oyuncu 5.5 2,682
2002 Komedi Oyuncu 6.2 250
1998 Dram Oyuncu 5.2 469
1978 Suç Oyuncu 5.7 180
1967 Suç Oyuncu 7.5 153
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019