Giriş Kayıt
Ana Laura Rascón

Ana Laura Rascón


Yapımcı, Kameraman, Yönetmen Asistanı

Ana Laura Rascón, yapımcı, kameraman, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı 8.4 268
2012 Komedi Yapımcı 5.7 22
2012 Dram Yapımcı 7.4 29

Diğer Aile
2011 Dram Yönetmen Asistanı
Kameraman
7.3 780
2010 Komedi Sanat Bölümü
Çeşitli
5.7 906
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019