Giriş Kayıt
Daniel Henshall

Daniel Henshall (41)


Oyuncu, Yapımcı

Daniel Henshall, 09 Ağustos 1982 Sydney, Avustralya doğumlu oyuncu, yapımcı.

Karabasan (2014), TURN (2014), Skin (2018), Any Questions for Ben? (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1982
Doğum Yeri: Sydney, Avustralya
Burcu: Aslan
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 41 Gerilim Oyuncu 5.9 6,791
2022 Suç Oyuncu 6.7 1,430
2021 Suç Oyuncu 7.2 47,397
2021 39 Suç Oyuncu 6.5 454
2021 Dram Oyuncu    
2020 38 Komedi Oyuncu 6.9 526
2020 Suç Oyuncu 7.8 66,151
2019 37 Dram Oyuncu 5.6 379
2019 Dram Oyuncu 7.3 2,546
2019 Dram Oyuncu 6.7 1,885
2018 36 Biyografi Oyuncu 6.9 22,974
2018 Suç Oyuncu 8.7 29,961
2018 36 Biyografi Oyuncu 6.6 301
2017 35 Aksiyon Oyuncu 7.3 132,015

Kabuktaki Hayalet
2017 35 Aksiyon Oyuncu 6.3 227,680
2017 35 Kısa Metraj Yapımcı 7.0 63
2015 Dram Oyuncu 7.3 1,462

Karabasan
2014 32 Dram Oyuncu 6.8 246,902
2014 32 Dram Oyuncu 7.1 106
2014 Dram Oyuncu 8.1 23,401
2013 31 Dram Oyuncu 5.8 2,718
2013 31 Dram Oyuncu 6.6 18,948
2012 30 Komedi Oyuncu 5.8 5,307
2012 30 Komedi Oyuncu 5.6 1,776
2012 Oyuncu 8.1 147

Karlı Şehir
2011 29 Biyografi Oyuncu 6.6 20,585
2008 Dram Oyuncu 6.5 171
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024