Giriş Kayıt
Eisuke Izumi

Eisuke Izumi (94)


Oyuncu

Eisuke Izumi, 12 Ağustos 1925 Hyogo Prefecture, Japonya doğumlu oyuncu.

Kaidan nobori ryu (1970) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Ağustos 1925
Doğum Yeri: Hyogo Prefecture, Japonya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 53 Dram Oyuncu 6.2 53
1976 51 Dram Oyuncu 6.3 180
1976 51 Aksiyon Oyuncu 5.8 32
1975 50 Dram Oyuncu 5.6 44
1970 45 Aksiyon Oyuncu 6.7 987
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019