Giriş Kayıt
Walter Nichols

Walter Nichols


Oyuncu

Walter Nichols, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Oyuncu 5.5 201

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Oyuncu 7.8 369,933
2007 Dram Çeşitli 4.8 2,828
2006 Aksiyon Oyuncu 4.8 567

Carlito'nun Yolu: Gücün Yükselişi
2005 Aksiyon Oyuncu 4.9 4,204
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,801) The 100 (1,644) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,296) La casa de papel (1,125) Chernobyl (1,032) The Big Bang Theory (1,022) 13 Reasons Why (1,000) Yellowstone (973) Legion (949)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019