Giriş Kayıt
Brooke deRosa

Brooke deRosa


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Brooke deRosa, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gizem Müzik 4.9 235

Dert Etme Sevgilim
2022 Dram Oyuncu 6.2 96,911
2018 Bilim-Kurgu Müzik 3.2 353

Kingsman: Altın Çember
2017 Aksiyon Müzik 6.7 364,858
2017 Korku Müzik 3.6 340
2016 Macera Müzik 4.8 292
2016 Korku Müzik 3.7 7,114
2016 Komedi Müzik 4.9 2,689
2016 Aksiyon Müzik 7.2 140,114

Robinson Ailesi
2007 Animasyon Çeşitli 6.8 112,057
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film