Giriş Kayıt
Juliet Oldfield

Juliet Oldfield


Oyuncu

Juliet Oldfield, oyuncu.

(2008) Bronson (2008), (2014) Aynasız (2014), (2014) The Hooligan Factory (2014), (2015) Critical (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.4 788
2014 Komedi Oyuncu 4.8 1,882

Aynasız
2014 Suç Oyuncu 6.1 2,591
2012 Komedi Oyuncu 4.4 814
2011 Suç Oyuncu 8.2 4,296
2008 Aksiyon Oyuncu 7.1 110,967
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019