Giriş Kayıt
Ren Kiriyama

Ren Kiriyama


Oyuncu

Ren Kiriyama, oyuncu.

Kamen raidâ Daburu (2009), Ju-on: The Final Curse (2015), Sadako (2019), L.DK (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu 7.6 10
2021 Romantik Oyuncu 5.9 7
2020 Komedi Oyuncu 7.0 7
2019 Suç Oyuncu 7.4 12
2019 Oyuncu 7.3 7
2019 Korku Oyuncu 4.2 871
2018 Dram Oyuncu 6.8 143
2018 Oyuncu 6.2 17
2018 Suç Oyuncu 5.5 12
2018 Suç Oyuncu 4.5 65
2018 Dram Oyuncu 5.5 109
2017 Dram Oyuncu 5.7 61
2017 Gizem Oyuncu 6.9 22
2017 Dram Oyuncu 6.0 128
2016 Komedi Oyuncu 7.2 35
2015 Korku Oyuncu 4.4 949
2014 Dram Oyuncu    
2014 Romantik Oyuncu 6.1 1,503
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 139
2014 Dram Oyuncu 5.7 29
2014 Gizem Oyuncu 6.6 113
2014 Gizem Oyuncu 6.4 18
2012 Dram Oyuncu 5.9 102
2012 Dram Oyuncu 6.2 12
2011 Komedi Oyuncu 6.2 202
2011 Dram Oyuncu 6.8 65
2011 Aksiyon Oyuncu 6.6 144
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 207
2009 Aksiyon Oyuncu 8.3 607
2008 Dram Oyuncu 6.7 41
2007 Dram Oyuncu 5.9 327
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023