Giriş Kayıt
Masataka Kubota

Masataka Kubota


Oyuncu

Masataka Kubota, oyuncu.

İlk Aşk (2019), Tôkyô gûru (2017), Unnatural (2018), Death Note (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.5 141
2022 Dram Oyuncu 6.4 11
2022 Komedi Oyuncu 6.3 43
2021 Aksiyon Oyuncu 8.0 832
2020 Animasyon Oyuncu 6.9 118

İlk Aşk
2019 Komedi Oyuncu 6.7 7,012
2019 Suç Oyuncu 5.8 453
2019 Aksiyon Oyuncu 5.4 526
2019 Dram Oyuncu 7.0 110
2018 Aksiyon Oyuncu 6.4 1,086
2018 Oyuncu 5.7 42
2018 Dram Oyuncu 8.1 1,668
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,709
2017 Aksiyon Oyuncu 4.5 26
2017 Oyuncu 7.6 6
2017 Oyuncu 6.6 119
2017 Dram Oyuncu 6.0 128
2016 Romantik Oyuncu 6.5 55
2016 Gizem Oyuncu 6.2 306
2016 Aksiyon Oyuncu 6.5 227
2016 Gizem Oyuncu 6.5 376
2016 Aksiyon Oyuncu 5.0 130
2016 Romantik Oyuncu 7.3 56
2015 Romantik Oyuncu 6.4 79
2015 Dram Oyuncu 5.4 40
2015 Gizem Oyuncu 6.4 784
2015 Komedi Oyuncu 6.3 504
2015 Gerilim Oyuncu 6.4 92
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 1,018
2015 Suç Oyuncu 7.0 1,701
2014 Romantik Oyuncu 6.6 361
2014 Gerilim Oyuncu 6.7 56
2013 Romantik Oyuncu 6.8 1,449
2013 Komedi Oyuncu 6.6 85
2013 Gerilim Oyuncu 7.2 16
2013 Komedi Oyuncu 4.7 529
2013 Dram Oyuncu 6.4 73

Yaz Ateşi
2013 Dram Oyuncu 6.3 825
2012 Dram Oyuncu 6.6 216
2012 Oyuncu 7.9 24
2011 Dram Oyuncu 6.8 85

13 Suikastçi
2010 Aksiyon Oyuncu 7.5 66,332

İlk Aşkımı Sana Veriyorum
2009 Dram Oyuncu 7.1 2,700
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 44
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023