Giriş Kayıt
Ragnhild Gudbrandsen

Ragnhild Gudbrandsen


Oyuncu

Ragnhild Gudbrandsen, oyuncu.

Beforeigners (2019), Vegas (2009), İşgal Altında (2015), (2008) Varg Veum - Yeryüzüne İnmiş Melekler (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ragnhild Gudbransen
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Korku Oyuncu 5.3 150
2019 Dram Oyuncu 7.8 11,424

İşgal Altında
2015 Dram Oyuncu 7.6 9,338
2009 Dram Oyuncu 6.5 640

Varg Veum - Yeryüzüne İnmiş Melekler
2008 Suç Oyuncu 6.7 2,338
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023