Giriş Kayıt
Kristian Ferrer

Kristian Ferrer


Oyuncu

Kristian Ferrer, oyuncu.

İyi Günler Ramon (2013), 600 Millas (2015), Coyote (2021), Días de gracia (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Kristyan Ferrer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,051
2021 Suç Oyuncu 6.8 1,899
2018 Dram Oyuncu 8.1 491
2018 Dram Oyuncu 6.9 2,876
2017 Oyuncu 6.0 100
2016 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 28
2015 Dram Oyuncu 5.5 2,413
2014 Komedi Oyuncu 6.4 266

İyi Günler Ramon
2013 Dram Oyuncu 7.6 2,936

Boş Saatler
2013 Dram Oyuncu 6.5 767
2013 Oyuncu 6.1 263
2011 Komedi Oyuncu 6.3 973
2011 Suç Oyuncu 6.6 950
2011 Biyografi Oyuncu 8.5 66

Nefes Nefese
2010 Dram Oyuncu 6.5 6,559

Cehennem
2010 Aksiyon Oyuncu 7.6 10,874

İsimsiz
2009 Macera Oyuncu 7.5 33,192

Tehlikeli Tür: Uyanış
2007 Korku Oyuncu 4.0 7,312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023