Giriş Kayıt
Jerry Turner

Jerry Turner


Kameraman

Jerry Turner, kameraman.

(2011) Grimm (2011), (2018) İz Bırakma (2018), (2011) Portlandia (2011), (2014) The Librarians (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İz Bırakma
2018 Dram Kameraman 7.2 35,722
2018 Komedi Kameraman 7.5 12,303
2015 Fantastik Kameraman 5.0 1,851
2014 Aksiyon Kameraman 7.3 17,624
2013 Komedi Kameraman 5.6 3,411
2012 Aksiyon Kameraman 4.1 337
2012 Gerilim Kameraman 4.5 762
2012 Fantastik Kameraman 3.1 156
2011 Dram Kameraman 6.4 256
2011 Komedi Kameraman 7.8 16,669
2011 Dram Kameraman 7.8 103,176
2009 Biyografi Kameraman 5.1 1,254
2008 Aksiyon Kameraman 7.9 39,400
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019