Giriş Kayıt
Liv Lisa Fries

Liv Lisa Fries (33)


Oyuncu

Liv Lisa Fries, 31 Ekim 1990 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Babylon Berlin (2017), Romeolar (2011), Die Präsenz (2014), Hinterland (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1990
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Akrep
9.8 (4 Oy)
  • Currently 195/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sevgiler, Hilde
2024 Biyografi Oyuncu 7.1 99
2023 33 Dram Oyuncu 6.3 483
2022 32 Dram Oyuncu    
2021 31 Suç Oyuncu 6.2 980
2021 31 Komedi Oyuncu 6.4 310

Münih: Savaş Yaklaşıyor
2021 31 Biyografi Oyuncu 6.8 36,013
2019 29 Dram Oyuncu 5.6 366
2017 Dram Oyuncu 8.0 31,107
2017 Suç Oyuncu 8.4 30,087
2016 26 Biyografi Oyuncu 6.5 636
2015 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,175
2015 25 Komedi Oyuncu 5.2 934
2014 24 Korku Oyuncu 4.1 1,539
2013 23 Dram Oyuncu 7.3 307
2013 Belgesel Oyuncu 7.2 88
2013 23 Dram Oyuncu 6.4 159
2012 Komedi Oyuncu 6.4 105

Romeolar
2011 21 Dram Oyuncu 7.0 3,500
2010 20 Dram Oyuncu 6.4 170
2008 18 Aksiyon Oyuncu 5.3 430

Tehlikeli Oyun
2008 18 Dram Oyuncu 7.6 115,302
2008 Dram Oyuncu 7.0 301
2006 Suç Oyuncu 6.4 85
2003 Suç Oyuncu 5.2 207
1997 Suç Oyuncu 4.8 210
1994 Suç Oyuncu 7.0 206
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film