Giriş Kayıt
Daniel Ormerod

Daniel Ormerod


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Daniel Ormerod, oyuncu, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Yapımcı
Yönetmen Asistanı
7.7 1,673
2017 Komedi Oyuncu 7.2 20
2014 Dram Oyuncu 6.4 3,355
2013 Dram Oyuncu 7.3 566
2009 Komedi Oyuncu 7.1 80
1996 Suç Oyuncu 7.8 4,730
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,330) Mindhunter (1,724) The 100 (1,657) La casa de papel (1,514) Preacher (1,454) Legion (1,451) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019