Giriş Kayıt
Okan Kaya

Okan Kaya (41)


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Okan Kaya, 16 Ağustos 1982 Ankara, Türkiye doğumlu müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Masum (2017), Limonata (2015), İtirazım Var (2014), Ben De Özledim (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ağustos 1982
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Müzik 5.8 146
2022 40 Müzik 6.7 21
2022 40 Komedi Müzik    
2020 38 Kısa Metraj Müzik 6.3 42
2018 Aksiyon Müzik 6.9 2,261
2017 35 Komedi Müzik 6.7 1,779
2017 Suç Müzik 8.3 20,300
2017 35 Dram Müzik 6.0 146
2016 34 Dram Müzik 4.7 465

Rüzgarda Salınan Nilüfer
2016 34 Dram Müzik 6.7 1,230
2015 33 Kısa Metraj Müzik 5.8 43
2015 33 Komedi Müzik 7.4 14,587
2015 33 Romantik Müzik 5.5 1,200
2015 33 Animasyon Müzik    
2014 32 Aksiyon Müzik 7.7 13,803
2013 31 Macera Müzik
Müzik
4.7 163
2013 31 Komedi Müzik 4.3 1,552
2013 31 Dram Müzik 6.3 781
2013 Komedi Müzik 8.0 7,814
2010 28 Dram Müzik 5.9 139
2008 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 262
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film