Giriş Kayıt
Greg McHugh

Greg McHugh (44)


Oyuncu

Greg McHugh, 05 Ocak 1980 Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Fresh Meat (2011), Man vs. Bee (2022), Marvellous (2014), (2019) Guilt (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1980
Doğum Yeri: Edinburgh, Scotland, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 2,413
2019 Komedi Oyuncu 7.4 5,323
2019 Gerilim Oyuncu 6.6 3,916
2018 Dram Oyuncu 7.8 60,752
2016 Dram Oyuncu 7.8 2,409
2015 35 Komedi Oyuncu 3.8 337
2014 34 Dram Oyuncu 7.8 6,512
2013 33 Komedi Oyuncu 7.4 202
2012 Komedi Oyuncu 7.1 285
2011 Komedi Oyuncu 7.8 19,485
1988 Komedi Oyuncu 7.5 1,614
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024