Giriş Kayıt
Ray DiCarlo

Ray DiCarlo


Görsel Efekt, Animasyon

Ray DiCarlo, görsel efekt, animasyon.

Paranoid Park (2007), Senin İçin (2011), Beni Orada Arama (2007), (2008) Milk (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ray Di Carlo | Raymond DiCarlo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Senin İçin
2011 Dram Görsel Efekt 6.8 16,810
2011 Komedi Animasyon 7.8 16,696
2011 Dram Görsel Efekt 7.8 103,293
2008 Biyografi Görsel Efekt 7.5 156,835

Beni Orada Arama
2007 Biyografi Görsel Efekt
Animasyon
6.9 54,313
2007 Suç Görsel Efekt 6.7 27,818
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019