Giriş Kayıt
Jeremy Jordan

Jeremy Jordan (38)


Oyuncu

Jeremy Michael Jordan, 20 Kasım 1984 Corpus Christi, Texas, ABD doğumlu oyuncu.

2012 yılının Eylül ayında Ashley Spencer ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Supergirl (2015), Son Beş Yıl (2014), Neşeli Gürültü (2012), American Son (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeremy Michael Jordan
Doğum Tarihi: 20 Kasım 1984
Doğum Yeri: Corpus Christi, Texas, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aile Oyuncu 7.5 275
2021 Komedi Oyuncu 6.6 253
2020 Dram Oyuncu 7.1 956
2019 35 Dram Oyuncu 5.9 7,219
2017 33 Müzikal Oyuncu 8.3 3,182
2017 Animasyon Oyuncu 7.7 2,947
2015 31 Dram Oyuncu 5.8 326
2015 Aksiyon Oyuncu 6.2 125,162

Son Beş Yıl
2014 30 Komedi Oyuncu 5.8 10,363
2012 Dram Oyuncu 7.7 17,578

Neşeli Gürültü
2012 28 Komedi Oyuncu 5.7 8,615
1999 Suç Oyuncu 8.1 109,914
1978 Belgesel Oyuncu 6.7 2,444
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023