Giriş Kayıt
Christian Kugler

Christian Kugler


Görsel Efekt

Christian Kugler, görsel efekt.

Elçiyi Öldür (2014), (2016) Kaptan Fantastik (2016), (2014) Kanunun Ötesinde (2014), (2014) Sen, Sen Değilsin (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Fantastik
2016 Komedi Görsel Efekt 7.9 163,036

Tehlikeli Yürüyüş
2015 Macera Görsel Efekt 7.3 110,801

Gece Takibi
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 94,833
2015 Biyografi Görsel Efekt 6.6 3,628

Elçiyi Öldür
2014 Biyografi Görsel Efekt 6.9 41,634

Kanunun Ötesinde
2014 Suç Görsel Efekt 6.5 105,911

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Görsel Efekt 7.4 22,474

Kış Masalı
2014 Dram Görsel Efekt 6.2 49,356
2012 Komedi Görsel Efekt 5.9 70,378

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 153,866

Barbar Conan 3D
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 91,320

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Görsel Efekt 9.4 1,579,287

Sosyal Ağ
2010 Biyografi Görsel Efekt 7.7 573,583

Sihirbazın Çırağı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 144,879
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 330,775

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 168,815
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019