Giriş Kayıt
Richard Davies

Richard Davies


Oyuncu

Richard Davies, oyuncu.

That Sugar Film (2014), Offspring (2010), Oddball and the Penguins (2015), That's Not Me (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Rick Davies
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 6.2 314
2020 Suç Oyuncu 6.4 14
2017 Aksiyon Oyuncu 5.7 25,630
2017 Komedi Oyuncu 5.4 688
2015 Aile Oyuncu 6.4 3,221
2014 Belgesel Oyuncu 7.4 10,844
2014 Komedi Oyuncu 6.3 6,831
2012 Dram Oyuncu 6.8 557
2012 Dram Oyuncu 7.7 737
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 14
2010 Komedi Oyuncu 8.3 5,478
2008 Dram Oyuncu 6.6 269
2007 Dram Oyuncu 7.3 1,469
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024