Giriş Kayıt
İsmail Hakkı

İsmail Hakkı (48)


Oyuncu

Ismail Hakki Ürün, 21 Mart 1976 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Recep İvedik (2008), Hür Adam (2011), Bırakma Beni (2017), Sakarya-Firat (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ismail Hakki Ürün
Doğum Tarihi: 21 Mart 1976
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Takma İsmi: Ismail Hakki
Burcu: Koç
Boyu: 1.95 m
3.0 (7 Oy)
  • Currently 60/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bırakma Beni
2017 41 Dram Oyuncu 6.5 844
2017 41 Biyografi Oyuncu 1.0 74,095
2015 Aksiyon Oyuncu 6.4 115
2012 36 Komedi Oyuncu 3.5 1,119
2012 36 Dram Oyuncu 7.5 6,148
2011 35 Komedi Oyuncu 3.7 3,187

Hür Adam
2011 35 Biyografi Oyuncu 4.6 3,608
2009 Aksiyon Oyuncu 6.9 613
2008 32 Dram Oyuncu 5.1 214
2008 32 Komedi Oyuncu 4.9 29,058
2008 Macera Oyuncu 5.2 274
2004 Macera Oyuncu 7.6 119
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film