Giriş Kayıt
Emilie Clamart-Marsollat

Emilie Clamart-Marsollat


Senarist

Emilie Clamart-Marsollat, senarist.

Diğer Bir İsmi: Emilie Clamart | Emilie Marsollat
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Senarist 6.9 46
2013 Suç Senarist 6.3 26
2012 Aksiyon Senarist 7.0 336
2006 Suç Senarist 4.0 175
1998 Suç Senarist 7.0 59
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019