Giriş Kayıt
Ahmet Kural

Ahmet Kural (41)


Oyuncu

Ahmet Kural, 10 Kasım 1982 Kütahya, Türkiye doğumlu oyuncu.

İşler Güçler (2012), Düğün Dernek (2013), Kardeş Payı (2014), Çalgı Çengi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Kasım 1982
Doğum Yeri: Kütahya, Türkiye
Burcu: Akrep
Boyu: 1.73
9.3 (123 Oy)
  • Currently 185/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (24)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    
2023 Oyuncu 7.2 30
2022 40 Komedi Oyuncu    
2021 Tarihi Oyuncu    
2020 38 Komedi Oyuncu 4.7 621
2018 36 Komedi Oyuncu 6.1 8,008

MasterChef Türkiye
2018 Game-Show Oyuncu 5.3 216
2017 Komedi Oyuncu 7.8 2,008
2017 35 Komedi Oyuncu 5.6 4,894
2016 Komedi Oyuncu 4.7 513
2016 34 Dram Oyuncu 5.2 50
2015 33 Komedi Oyuncu 6.3 11,277
2014 Komedi Oyuncu 8.6 17,161
2014 32 Animasyon Oyuncu 5.2 234
2014 32 Komedi Oyuncu 4.4 1,186
2013 31 Komedi Oyuncu 6.9 23,698
2013 Talk-Show Oyuncu 7.7 199
2013 Talk-Show Oyuncu 4.1 91
2012 Komedi Oyuncu 8.6 21,299
2012 30 Dram Oyuncu 5.7 155
2011 29 Komedi Oyuncu 3.7 3,161
2011 Game-Show Oyuncu 4.3 2,107
2011 29 Komedi Oyuncu 7.0 13,617
2011 Komedi Oyuncu 8.4 2,011
2010 28 Komedi Oyuncu 5.9 593
2010 Dram Oyuncu 6.4 140
2009 Aksiyon Oyuncu 2.8 64
2009 Komedi Oyuncu 7.9 432
2009 Talk-Show Oyuncu 7.5 179
2008 26 Komedi Oyuncu 7.0 6,112
2008 Macera Oyuncu 5.2 274
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024