Giriş Kayıt
Brandon Cordon

Brandon Cordon


Oyuncu, Kameraman

Brandon Willis Cordon, oyuncu, kameraman.

Leprechaun's Revenge (2012), (2015) American Ultra (2015), (2017) Roman J. Israel, Esq. (2017), (2014) Left Behind (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brandon Willis Cordon
Diğer Bir İsmi: Brandon Codon
Boyu: 1.92 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Çeşitli 6.5 43,564
2015 Gerilim Oyuncu 5.5 1,891
2015 Aksiyon Çeşitli 6.1 96,501
2015 Dram Çeşitli 5.3 142

Daire
2014 Gizem Çeşitli 6.3 60,127
2014 Aksiyon Çeşitli 3.1 42,822
2013 Biyografi Çeşitli 6.4 5,997
2012 Fantastik Çeşitli 4.2 861

Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Çeşitli 5.9 162,216

Zula Evi
2012 Gerilim Kameraman 4.7 2,959

Tehlikeli Uçuş
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
3.8 3,780

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Oyuncu 7.0 240,597
2008 Belgesel Oyuncu 7.1 698

Aman Tanrım
2007 Komedi Oyuncu 5.4 155,934
2005 Belgesel Oyuncu 7.9 3,504
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film