Giriş Kayıt
Simon Grechi

Simon Grechi (45)


Oyuncu

Simon Falsaperla, 01 Mayıs 1979 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

L'una e l'altra (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Simon Falsaperla
Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1979
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 6.5 51
2014 35 Komedi Oyuncu 6.4 2,745
2009 Biyografi Oyuncu 5.6 211
2009 Biyografi Oyuncu 6.9 88
2002 Dram Oyuncu 4.3 275
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film