Giriş Kayıt
Francesco Carril

Francesco Carril


Oyuncu

Francesco Carril, oyuncu.

Los exiliados románticos (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.1 106
2019 Dram Oyuncu 6.6 1,351
2018 Komedi Oyuncu 4.3 590
2016 Dram Oyuncu 6.5 919
2015 Oyuncu 6.2 428
2014 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 12
1999 Oyuncu 5.9 354
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023