Giriş Kayıt
Monia Chokri

Monia Chokri


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Monia Chokri, oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

Hayali Aşklar (2010), Laurence Anyways (2012), Aç Gezenler (2017), Falcon Lake (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşkın Tabiatı
2023 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
7.2 264
2022 Dram Oyuncu 7.2 889
2022 Komedi Yönetmen
Oyuncu
6.2 115
2019 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.8 336
2019 Komedi Oyuncu 5.2 82
2019 Komedi Oyuncu 6.7 153

Aç Gezenler
2017 Dram Oyuncu 5.8 10,163
2016 Dram Oyuncu 6.8 3,559
2016 Dram Oyuncu 6.2 381
2015 Dram Oyuncu 6.5 109
2015 Dram Oyuncu 6.0 705
2014 Dram Oyuncu 6.3 461

Kuzey Garı
2013 Dram Oyuncu 6.0 291
2013 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.5 241
2012 Dram Oyuncu 7.6 22,183

Hayali Aşklar
2010 Dram Oyuncu 7.0 30,322

Karanlığın Gölgesinde
2007 Komedi Oyuncu 6.8 3,202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024