Giriş Kayıt
Wenkang Yuan

Wenkang Yuan (37)


Oyuncu

Wenkang Yuan, 23 Temmuz 1985 doğumlu oyuncu.

Meclis (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1985
Diğer Bir İsmi: Yuan Wen Kang | Yuan Wenkang | Wen-kang Yuan
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 36 Dram Oyuncu 4.3 323
2020 Aksiyon Oyuncu 4.8 8
2019 34 Dram Oyuncu 6.5 1,470
2018 Aksiyon Oyuncu 6.8 18
2018 33 Dram Oyuncu 6.5 325
2016 Tarihi Oyuncu 7.1 51
2016 Dram Oyuncu 6.9 154

Altın Çağ
2014 29 Biyografi Oyuncu 6.4 1,187
2010 25 Aksiyon Oyuncu 5.9 268

Son Kahraman
2009 24 Biyografi Oyuncu 7.2 6,547

Meclis
2007 22 Aksiyon Oyuncu 7.3 7,130
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023