Giriş Kayıt
Holger Moncada Jr.

Holger Moncada Jr.


Oyuncu

Holger Moncada Jr., oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Holger Moncada | Junior Moncada | Junior Moncado
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,494
2018 Komedi Oyuncu 7.0 2,280
2018 Dram Oyuncu 8.4 11
2017 Aksiyon Oyuncu 7.8 15,702
2017 Dram Oyuncu 6.0 277
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 2.0 1,717
2014 Suç Oyuncu 7.5 9,732
2014 Komedi Oyuncu 4.6 450
2010 Kısa Metraj Oyuncu 5.4 57
Dizi Altyazıları
Legion (3,366) Game of Thrones (2,416) The 100 (2,272) Mindhunter (2,138) La casa de papel (1,623) Big Little Lies (1,363) Chernobyl (1,288) Fear the Walking Dead (1,211) The Big Bang Theory (1,100) Animal Kingdom (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019