Giriş Kayıt
Aseem Tiwari

Aseem Tiwari


Oyuncu, Yönetmen Asistanı, Casting

Aseem Tiwari, oyuncu, yönetmen asistanı, casting.

I Hate Luv Storys (2010) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.3 73,867
2017 Dram Oyuncu 4.5 190
2016 Dram Oyuncu 5.5 3,155
2013 Komedi Casting 6.7 82
2012 Dram Oyuncu 5.0 103
2010 Komedi Oyuncu 5.6 6,977
2007 Spor Yönetmen Asistanı 4.9 2,126
2005 Gerilim Oyuncu 4.8 1,766
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,330) Mindhunter (1,724) The 100 (1,657) La casa de papel (1,514) Preacher (1,454) Legion (1,451) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019