Giriş Kayıt
Marika Sawyer

Marika Sawyer


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

Marika Anna Sawyer, senarist, oyuncu, yapımcı.

Mulaney (2014), (2016) What We Do in the Shadows (2016), (2015) Man Seeking Woman (2015), (2016) Maya & Marty (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Marika Anna Sawyer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Senarist 7.4 10
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
8.6 103,287
2016 Komedi Senarist 6.6 1,076
2015 Komedi Senarist 7.8 11,111
2014 Komedi Yapımcı
Senarist
4.1 2,609
2013 Oyuncu 6.9 401
2013 Komedi Senarist 7.0 229
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
8.0 52,833
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024