Giriş Kayıt
Hero Fiennes Tiffin

Hero Fiennes Tiffin (25)


Oyuncu

Hero Beauregard Faulkner Fiennes-Tiffin, 06 Kasım 1997 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

After (2019), After We Fell (2021), After: Paramparça (2020), After Ever Happy (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Hero Beauregard Faulkner Fiennes-Tiffin
Doğum Tarihi: 06 Kasım 1997
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Hero Fiennes Tiffin
Burcu: Akrep
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kadın Kral
2022 25 Aksiyon Oyuncu 6.7 47,005
2022 25 Komedi Oyuncu    
2022 25 Dram Oyuncu 4.4 867
2022 25 Romantik Oyuncu    
2021 24 Dram Oyuncu 4.7 15,019

After: Paramparça
2020 23 Dram Oyuncu 5.1 10,131
2020 23 Belgesel Oyuncu 6.4 143
2020 23 Aksiyon Oyuncu 6.2 26,484
2019 22 Dram Oyuncu 5.3 57,541
2019 Dram Oyuncu 6.3 1,621
2018 Dram Oyuncu 7.2 44,953
2017 20 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 182

Savaşın Çocukları
2012 15 Dram Oyuncu 6.2 1,618

Harry Potter ve Melez Prens
2009 12 Macera Oyuncu 7.6 552,687
2008 11 Dram Oyuncu 6.2 1,279
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023