Giriş Kayıt
Ryukishi07

Ryukishi07


Senarist

Ryukishi07, senarist.

Diğer Bir İsmi: Ryûkishi07
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Senarist 6.0 194
2009 Animasyon Senarist 6.4 603
2009 Korku Senarist 5.2 215
2008 Dram Senarist 5.5 431
2007 Animasyon Senarist 8.1 2,770
2007 Animasyon Senarist 6.8 245
2006 Animasyon Senarist 7.8 6,526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film