Giriş Kayıt
Agnieszka Smoczynska

Agnieszka Smoczynska (44)


Yönetmen, Senarist

Agnieszka Smoczynska, 18 Mayıs 1978 Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu yönetmen, senarist.

Warrior Nun (2020), Deniz Kızlarının Şarkısı (2015), 1983 (2018), Fuga (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Mayıs 1978
Doğum Yeri: Wroclaw, Dolnoslaskie, Polonya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 44 Dram Yönetmen 6.5 45
2020 Aksiyon Yönetmen 7.0 50,406
2018 Suç Yönetmen 6.8 4,346
2018 40 Dram Yönetmen 6.3 1,029

Şeytanın El Kitabı
2018 40 Korku Yönetmen 4.8 2,293

Deniz Kızlarının Şarkısı
2015 37 Komedi Yönetmen 6.3 8,812
2012 Dram Yönetmen 5.3 9
2007 29 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
6.5 135
1953 Dram Yönetmen
Senarist
8.3 74
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023