Giriş Kayıt
Gianluigi Carlone

Gianluigi Carlone


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Gianluigi Carlone, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

L'imbalsamatore (2002) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Libero da Oynarım
2006 Dram Müzik 7.4 2,676

İlk Aşk
2004 Dram Müzik 6.6 1,862
2002 Dram Müzik 7.0 2,977
1998 Belgesel Müzik 6.6 37
1996 Komedi Oyuncu 6.4 124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film