Giriş Kayıt
Tim Helisek

Tim Helisek


Müzisyen

Tim Helisek, müzisyen.

The Good Wife (2009), Blue Bloods (2010), BioShock (2007), Bana Hoş Geldiniz (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bana Hoş Geldiniz
2014 Komedi Müzik 5.9 17,362
2012 Dram Müzik 5.7 1,013
2012 Komedi Müzik 5.6 1,979
2010 Suç Müzik 7.5 29,235
2010 Reality-TV Müzik 5.8 3,058
2009 Suç Müzik 8.3 63,684
2009 Suç Müzik 6.7 45,209
2008 Suç Müzik 8.1 153,552
2007 Aksiyon Müzik 9.2 15,350
2007 Komedi Müzik 8.1 659,849
2007 Komedi Müzik 7.3 30,177
2005 Komedi Müzik 8.3 9,920
2004 Aksiyon Müzik 6.9 41,585

İki Buçuk Adam
2003 Komedi Müzik 7.0 228,184
2001 Aksiyon Müzik 7.6 12,861
2000 Game-Show Müzik 5.3 9,244
2000 Macera Müzik 7.1 20,342
1993 Komedi Müzik 6.8 12,103

Cesur ve Güzel
1987 Dram Müzik 3.3 6,612
1968 Belgesel Müzik 7.4 2,795
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019