Giriş Kayıt
Badie Ali

Badie Ali


Yapımcı

Badie Ali, yapımcı.

Vampir Cehennemi (2010), Şeytan Evi (2009), Ruhlar Oteli (2011), Şeytanın Gözleri (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 4.5 1,030

Vampir Cehennemi: İstila
2016 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,745
2015 Korku Yapımcı 5.9 14,528
2015 Korku Yapımcı 5.7 15,706

Şeytanın Gözleri
2014 Dram Yapımcı 6.0 16,223

Frankenstein'ın Ordusu
2013 Aksiyon Yapımcı 5.3 7,477

Balta 3
2013 Komedi Yapımcı 5.6 7,539
2012 Korku Yapımcı 5.6 3,632
2012 Komedi Yapımcı 5.6 8,290

Ruhlar Oteli
2011 Korku Yapımcı 5.4 31,298

Vampir Cehennemi
2010 Dram Yapımcı 6.5 38,959

Balta 2
2010 Komedi Yapımcı 5.5 11,429

Şeytan Evi
2009 Korku Yapımcı 6.4 37,182
2008 Korku Yapımcı 4.5 1,593
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019