Giriş Kayıt
Robbie Sublett

Robbie Sublett


Oyuncu

Robbie Sublett, oyuncu.

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi (2009) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robbie Collier Sublett
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 1,350

Mucizeyi Kadınlar Yaratır
2011 Komedi Oyuncu 4.9 18,633
2010 Dram Oyuncu 6.8 1,705
2010 Aksiyon Oyuncu 9.5 20,326
2009 Suç Oyuncu 8.3 63,588

Hachiko: Bir Kopegin Hikayesi
2009 Dram Oyuncu 8.1 226,174
2009 Komedi Oyuncu 6.7 8,467
2009 Animasyon Oyuncu 2.9 536
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,322) Mindhunter (1,722) The 100 (1,656) La casa de papel (1,513) Legion (1,450) Preacher (1,447) The Terror (1,397) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,085) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019