Giriş Kayıt
Andy Bean

Andy Bean


Oyuncu

Andy Bean, oyuncu.

Swamp Thing (2019), Power (2014), (2019) O Bölüm 2 (2019), (2016) Uyumsuz Serisi: Yandaş (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.78 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar
2021 Biyografi Oyuncu 7.5 136,073

Habis
2021 Suç Oyuncu 6.2 109,029
2019 Aksiyon Oyuncu 7.4 27,710

O Bölüm 2
2019 Dram Oyuncu 6.5 301,691
2018 Komedi Oyuncu 6.8 5,144

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Oyuncu 5.2 168,686
2016 Dram Oyuncu 4.1 249

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 134,057
2016 Komedi Oyuncu 6.7 35
2014 Suç Oyuncu 8.1 52,348
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024