Giriş Kayıt
Zachary Dawes

Zachary Dawes


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Zachary Dawes, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

Hayallerin Peşinde (2019), A League of Their Own (2022), The Summer I Turned Pretty (2022), Big Time Adolescence (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Müzik 4.9 1,510
2023 Komedi Müzik    
2022 Komedi Müzik 7.6 25,146
2022 Dram Müzik 7.4 22,703

Evinde Biri Var
2021 Korku Müzik 4.9 19,996
2021 Komedi Müzik 5.1 588

Hayallerin Peşinde
2019 Macera Müzik 7.6 106,634
2019 Komedi Müzik 6.9 16,228
2018 Komedi Müzik 4.1 889
2017 Komedi Müzik 6.6 48,301
2014 Belgesel Oyuncu 7.7 314
2012 Belgesel Müzik 6.9 1,239
2008 Suç Çeşitli 4.9 17,529

Kumanda
2006 Komedi Çeşitli 6.4 359,839
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film