Giriş Kayıt
Lindsay Goranson

Lindsay Goranson


Oyuncu

Lindsay Goranson, oyuncu.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 3.3 198
2017 Dram Oyuncu 5.5 623
2011 Gerilim Oyuncu 6.9 61
2011 Korku Oyuncu 5.2 3,698
2008 Korku Oyuncu 4.5 1,593
2008 Komedi Oyuncu 4.6 249
2008 Kısa Metraj Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,649) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,127) Chernobyl (1,038) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,003) Yellowstone (976) Legion (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019