Giriş Kayıt
Lee Bane

Lee Bane


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Lee Bane, oyuncu, yapımcı, yönetmen asistanı.

Robert the Doll (2015), The Last House on Cemetery Lane (2015), The Amityville Asylum (2013), Yaşayan Ölülerin Gecesi: Diriliş (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kurtuluş Günü
2019 Savaş Yapımcı
Oyuncu
3.3 255
2019 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.5 78
2019 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.4 225
2018 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
3.3 306
2018 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.2 389
2018 Korku Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
3.0 388
2017 Korku Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
2.7 332
2017 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
3.8 467
2017 Korku Oyuncu
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
3.2 697
2017 Dram Oyuncu 9.1 9
2016 Korku Yönetmen Asistanı
Yapımcı
Oyuncu
3.6 550
2016 Korku Oyuncu 2.5 949
2016 Suç Oyuncu 3.9 757
2015 Korku Oyuncu 3.1 1,564
2015 Korku Oyuncu 3.2 505
2015 Korku Oyuncu 3.4 527
2015 Korku Oyuncu 3.4 1,034
2014 Korku Oyuncu 4.9 301
2014 Korku Oyuncu 3.6 449
2013 Korku Oyuncu 2.8 1,179
2012 Korku Oyuncu 4.2 395

Yaşayan Ölülerin Gecesi: Diriliş
2012 Korku Oyuncu 2.5 1,255
2008 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 846
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,129) The 100 (1,723) Fear the Walking Dead (1,351) La casa de papel (1,323) Euphoria (1,323) The Big Bang Theory (1,147) Chernobyl (1,146) Legion (1,073) Mindhunter (1,026) Big Little Lies (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019