Giriş Kayıt
Eiji Miyashita

Eiji Miyashita


Oyuncu

Eiji Miyashita, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 7.5 1,179
2015 Oyuncu 7.2 1,035
2015 Animasyon Oyuncu 8.0 4,881
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 288

Ejderha Çağı: Arayıcı'nın Yükselişi
2012 Animasyon Oyuncu 5.8 2,710
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 2,144
2011 Animasyon Oyuncu 8.3 1,490
2009 Animasyon Oyuncu 6.9 55
2009 Oyuncu    
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 177
2008 Animasyon Oyuncu 6.8 188
2007 Animasyon Oyuncu 8.0 1,654
2007 Animasyon Oyuncu 7.3 429
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 48
2006 Animasyon Oyuncu 8.4 2,222
2006 Animasyon Oyuncu 8.0 4,007
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 73

Metal Simyacı: Şamballa Fatihi
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 9,751
2005 Animasyon Oyuncu 6.9 3,472
2003 Animasyon Oyuncu 6.5 100
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,944) The 100 (1,775) Fear the Walking Dead (1,399) Euphoria (1,375) La casa de papel (1,197) Yellowstone (1,112) Chernobyl (1,110) The Big Bang Theory (1,109) 13 Reasons Why (1,083) Legion (1,036)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019