Giriş Kayıt
Steve Munroe

Steve Munroe


Oyuncu

Steve Munroe, oyuncu.

Hitler's Circle of Evil (2018), Ashes to Ashes (2008), (2014) Uyuyana Kadar (2014), (2013) Burton and Taylor (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Belgesel Oyuncu 8.0 4,557
2017 Aksiyon Oyuncu 6.6 96
2017 Korku Oyuncu 1.9 303
2015 Suç Oyuncu 8.0 24,731
2015 Dram Oyuncu 7.6 3,659

Uyuyana Kadar
2014 Dram Oyuncu 6.3 80,284
2014 Aksiyon Oyuncu 6.0 126
2013 Komedi Oyuncu 6.1 27,015
2013 Dram Oyuncu 7.3 31,554
2013 Biyografi Oyuncu 6.5 2,422

Sefiller
2012 Dram Oyuncu 7.5 333,138

Siyahlı Kadın
2012 Dram Oyuncu 6.4 186,090
2012 Komedi Oyuncu 2.2 470

Demir Leydi
2011 Biyografi Oyuncu 6.4 110,570

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 459,875

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Oyuncu 7.7 555,839
2008 Suç Oyuncu 6.4 254
2008 Suç Oyuncu 8.2 10,449
2007 Suç Oyuncu 7.3 1,507
2006 Suç Oyuncu 8.1 13,731
1999 Dram Oyuncu 5.8 2,204
1989 Biyografi Oyuncu 5.3 372
1985 Dram Oyuncu 4.7 8,632
1985 Dram Oyuncu 3.5 139
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023